Destaquem Tots els vídeos

  • Video: 22-06-2017

    22-06-2017

    Resum de l'entrevista a l'alcaldessa Núria Marín al programa 'Zoom In'

    Notícia de L'Informatiu

  • Video: 21/06/2017

    21/06/2017

    L'IES Bellvitge celebra els 40 anys

    Noticia de L'Informatiu

  • Video: 21-06-2017

    21-06-2017

    Aula L'H 06 - Jornades Científiques i Tecnològiques 2017

    Conversem amb Gemma Fornons de l'Idibell. Tàndem dels instituts Eugeni d'Ors i Margarida Xirgu, i l'escola Pere Lliscart, amb Torre Barrina

  • Video: 20-06-2017

    20-06-2017

    En 5 minuts - Festa Major de Pubilla Cases

    Sardanes, festa de l'espuma i tallers per als més petits

  • Video: 19-06-2017

    19-06-2017

    L'H se suma al manifest Alerta Feminista

    Notícia de l'Informatiu

  • Video: 19-06-2017

    19-06-2017

    Entra en funcionament el CAP Marina

    Notícia de l'Informatiu

  • Video: 16-06-2017

    16-06-2017

    Zoom In - 50 anys d'història del barri de Can Serra

  • Video: 16-06-2017

    16-06-2017

    Válvulas y Ritmos

    Notícia de l'Informatiu

  • Video: 16-06-2017

    16-06-2017

    Premis Jornades Científiques

    Notícia de l'Informatiu

L'Hospi presenta Óscar Imaz, Óscar García, Aby Dembelley i Joan Inés

El capità Dani Fernández renovarà el seu contracte

Es lliuren els premis del Concurs de Joves Emprenedors

S'han presentat una seixantena de projectes

40 anys de l'Institut de Bellvitge

Acte institucional amb exposició i documental històrics

El Club Natació L'H serà present als World Games 2017

Silvia Barnés, en la disciplina de natació amb aletes

  • Les tapes, l'ingredient gastronòmic de les Festes de Primavera

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 20. 04. 2017

Les tapes, l'ingredient gastronòmic de les Festes de Primavera

Del 20 al 23 d'abril torna la ruta gastronòmica Primavera de Tapes

Coincidint amb la celebració de les Festes de Primavera, del 20 al 23 d'abril, se celebra la sisena edició de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes. Enguany hi participen 41 establiments d'arreu de la ciutat.

Com a novetat, aquesta edició compta amb la participació dels bars i restaurants guanyadors de les diverses rutes de tapes dels barris de Pubilla Cases, la Florida, Sant Josep, Santa Eulàlia i Bellvitge, a més, dels establiments del Centre i Sant Josep. En total, 41 establiments elaboren una tapa especial per aquests dies, acompanyada de cervesa, copa de vi, refresc o a aigua per 2, 5 euros. Enguany també hi participen els restaurants dels hotels Porta Fira, Hesperia Tower i SB Plaza Europa. Podeu conusltar totes les tapes en aquest enllaç

La iniciativa Primavera de tapes està impulsada per la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors i el Centre de Formació d'Hostaleria de l'Ajuntament amb la col•laboració del Gremi d'Hostaleria i Alimentació de la ciutat per dinamitzar la restauració i la gastronomia local.

Durant els quatre dies de la ruta, els establiments optaran a quatre guardons diferents: la tapa més popular, escollida pel públic; la tapa més sabrosa; la tapa més creativa i la tapa i servei de qualitat, seleccionada per un jurat expert. A més, i com ja és habitual, els ciutadans que valorin la seva tapa preferida mitjançant la butlleta de participació, també entraran en diversos sortejos.

Nits de tapes i fires d'artesans

El dissabte 22 d'abril, el marcat Municipal del Centre obrirà de 20 a 24h per oferir una nit de tapes amb productes del mercat. I del 20 al 23 d'abril s'instal·laran parades d'artesans que mostraran els seus productes i oferiran activitats per a tots els públics. Les podreu trobar a la rambla de la Marina i a la rambla just Oliveres,